Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
OK

Mummie slaapzak Steinbock

Nieuw product

Deze slaapzak is Ultralight, ultra warm en ultra cool. In de MUMMY STEINBOCK kun je lekker opwarmen. Ook zijn iconische motief maakt hem super-cool!

Meer details

1 Item

99,99 € incl. btw

Datasheet

Gewicht1200gr

Meer informatie

De Ultra-light Mummy slaapzak heeft  een hoge kwaliteit, zachte vulling die voorziet in een goede isolatie en heeft een laag gewicht. De buitenkant bevat zeer goed ademend materiaal en de huidvriendelijke binnenvoering is bijzonder aangenaam. De kap voor het hoofd kan heel goed worden afgesloten, zodat het hoofd altijd goed beschermd is tegen de kou.

De MUMMY STEINBOCK bekoort niet alleen alleen door zijn uiterlijk, maar ook door zijn functie door de ademende AIR-vezel 3D fiberfill opgeslagen door de cloud BRIJ enorme hoeveelheid lucht, die een koelende werking in hete en verwarmend voor kou heeft. Omdat de buitenste materiaal krijgt langs dankzij een tweede positie zonder coating, de CLOUD mama is ook raschelfrei. Om warmteverlies in koele nachten te vermijden, wordt de kwaliteit rits beschermd tegen de binnenkant met een gewatteerde hoes strip. Een vasthoudband vermijdt knijpen van de stof tijdens het openen en sluiten van de ritssluiting. Bovendien laat de ritssluiting geopend ook van onderen, dat voorziet in een betere luchtcirculatie. Praktisch detail: de rits hanger is een kompas.
De extreem zachte binnenste materiaal van CLOUD MUMMY staat garant voor een aangenaam gevoel op de huid. De kap kan heel goed worden aangepast met een aanpassing van het hoofd. Net als alle van slapende Grüezi + Bag kan CLOUD MUMMY worden gekoppeld met een optionele tweede slaapzak (Rits links / rechts). CLOUD MUMMY wordt geleverd in een grote, gemakkelijk-bag, in de slaapzak kan gemakkelijk worden verpakt, kan zijn, maar dan een contract voor het vervoer van kleine afmetingen.
CLOUD MUMMY - de perfecte metgezel voor fietsen, tenten en kampeerartikelen: ultra licht en ultra hot! Cloud mummie outdoor KAUFTIPP 8/13

·        Buitenkant: ademend en waterafstotend Soft Polyester (100% polyester)

·        Binnenkant: zacht, zeer goed ademend Feelsilk microfiber polyester (100% polyester)

·        Vulling: ARL Air-fiber 3D fiber 400 g (100% polyester)

·        Afmetingen: 225 x 80 x 55 cm (geschikt voor hoogte 160-194 cm)

·        Gewicht: ca. 1050g slaapzak = 950 g + tas ca 100g

·        Verpakking Ø 17 x 30 cm - samengeperst Ø 19 x 18 cm

·        Volume: 6,8 liter - 5 liter gecomprimeerde

·        Temperatuur EN 13537: 7 ° C / 2 ° C /Extreem tot -12 ° C

Modelnummers: rits links: 8436 | Zip rechts: 8437 (gekoppelde)

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Mummie slaapzak Steinbock

Mummie slaapzak Steinbock

Deze slaapzak is Ultralight, ultra warm en ultra cool. In de MUMMY STEINBOCK kun je lekker opwarmen. Ook zijn iconische motief maakt hem super-cool!